Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Στον ΟΤΕ το στρατηγικό κέντρο πληροφοριών της Coca Cola Hellenic

Την εγκατάσταση και λειτουργία κέντρου πληροφοριών, το οποίο θα εξυπηρετεί τις επιχειρησιακές εφαρμογές πληροφορικής της Coca Cola Hellenic, θα υλοποιήσει ο όμιλος ΟΤΕ, μετά από διεθνή διαγωνισμό.

Το έργο, κόστους 43 εκατομμυρίων ευρώ, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα που αναλαμβάνει ο όμιλος ΟΤΕ, καθώς το κέντρο πληροφοριών θα εξυπηρετεί τις εφαρμογές πληροφορικής περισσότερων από 36.000 εργαζομένων της Coca Cola Hellenic στις 28 χώρες όπου δραστηριοποιείται.

Αναμένεται να είναι ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα πληροφοριών στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Το έργο καθιστά την Ελλάδα βάση για μια από τις πλέον νευραλγικές λειτουργίες του ομίλου Coca Cola Hellenic, δεδομένου ότι θα υποστηρίζει όλη την επιχειρησιακή δραστηριότητα και όλες τις λειτουργίες, όπως παραγγελιοληψία, τη διαχείριση πελατειακών σχέσεων και το τηλεφωνικό κέντρο του ομίλου μεταξύ άλλων.

Η λειτουργία και υποστήριξη προς την Coca-Cola Hellenic παρέχεται σε καθημερινή 24ωρη βάση, ολόκληρο το χρόνο, ενώ το έργο περιλαμβάνει και τη λειτουργία εφεδρικού κέντρου πληροφοριών.

Για σημαντική επένδυση που δείχνει έμπρακτα την εμπιστοσύνη στις προοπτικές της Ελλάδας έκανε λόγο η γενική διευθύντρια της Coca Cola Τρία Έψιλον, Νάντια Καλογεράκη, με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο του ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλη Τσαμάζ, να τονίζει πως πρόκειται για συνεργασία μείζονος σημασίας που θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας.

Πηγή:skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου